Mladší žáci – Jablonné nad Orlicí 3:2

Mladší žáci – Jablonné nad Orlicí 3:2 (2:2)

Branky: 2. Adam Remler, 21. Ondřej Moravec, 48. Jan Zeman

Sestava: Konvalina – Zeman, Kubín, Minaříková (Tesák) – Remler, Rosenberger, Gasparovič (Šmíd) – Dvořák, Moravec (Mareček, Širůček)

Na první mistrovské utkání na jaře jsme se všichni moc těšili. Podzimní utkání jsme se soupeřem prohráli a tak bylo co vracet. Do zápasu jsme naskočili ve velkém nadšení, nicméně po školácké chybě jsme od první minuty prohrávali. Tým však s nepříznivým vývojem utkání nebyl spokojen a hned ve 3. minutě gólem z rohu vyrovnal Adam Remler – 1:1! Následně se hra ustálila, hrál se pěkný fotbal se šancemi na obou stranách. V 19. minutě však šel soupeř znovu do vedení. Zvedli jsme hlavu a přidali. Ondřej Moravec ve 21. min napřáhl a bylo 2:2! A za tohoto stavu se šlo o poločase do kabin. 
I ve druhém poločase se hrál náročný, nahoru dolu fotbal. Síly ubývaly na obou stranách a bylo jasné, jestli dá někdo gól, tak vyhraje. A vyhrát jsme chtěli my – Honza Zeman střelou od tyče nás poslal do vedení 3:2. Poté už nastal “normální” režim. Hru jsme uklidnili a hráli pohledný fotbal, při kterém jsme mohli přidat, ale i obdržet branku. Makali jsme poctivě až do poslední minuty a to přineslo první jarní body.
FKP olé!!

Napsat komentář