Vydřená výhra A mužstva

A-mužstvo – Vysoké Mýto B 1 : 0 (0 : 0)

Branky: 73. Vojtěch Voženílek
Sestava: Šutovec – Machačný, Březina, Novák, Voženílek L. (62. Rokyta Vá.) – Voženílek V. (90.Hladík T.) , Forman, Janecký,  Oliva (89.Rokyta Vo.) – Hejcman, Vančura (62.Hrečín)

V sobotu za chladného počasí viděli diváci na našem hřišti zajímavé utkání, které skončilo naším vítězstvím. V prvním poločase mělo naše mužstvo jasnou převahu, hosté se k našemu vápnu dostávali jen zřídka, každá jejich akce ale byla nebezpečná. Největší šanci měli v 18.minutě, kdy po naší chybě šel ze strany útočník hostí na Šutovce, ten však ve spolupráci s Březinou jeho šanci zneškodnili. Naši první šanci měl v 16.minutě Oliva, ale z 10m střílel jen slabě do brankáře. Ve 24.minutě vyslal krásný centr Novák, ale osamocený Janecký trefil hlavou z malého vápna jen břevno a dorážku poslal nad. Ve 32.minutě po naší rychlé akci vracel Vančura míč před branku, obránce hostí ve skluzu zastavil míč evidentně rukou, ale píšťalka rozhodčího zůstala němá. V 35.minutě střílel pěkně z hranice vápna Oliva, ale brankář hostí vyrazil. Hned z rohu hlavičkoval z malého vápna Březina, ale jeho hlavička těsně minula branku. Zatímco v prvním poločase jsme měli jasnou převahu, které by slušel místo bezbrankové remízy spíše výsledek 3:0, po přestávce se přesnost naší hry vytratila, hra se vyrovnala a ubylo šancí. V 60.minutě měli další šanci hosté, ale po sklepnutí Sedláka přestřelil volný Kuzma z hranice vápna naší branku. V 73.minutě pak diváci viděli jediný gól zápasu, na trestný kop Janeckého si naběhl Vojta Voženílek a natřikrát propasíroval míč za čáru. Hosté poté získali převahu, ale žádnou šanci si nevypracovali. V nastaveném času pak mohl potvrdit naší výhru Janecký, ale po přihrávce Hejcmana netrefil z 10m branku hostí. Naše mužstvo tak získalo v prvním jarním zápase zasloužené tři body, když zejména v prvním poločase předvádělo pěkný, rychlý fotbal, kterému chyběly jen góly.


B mužstvo – Moravany B / Dašice  0:4 (0:3)

Sestava: Sirůček – Musil, Martin Beránek, Kmoníček, Václavek (46.Pokorný) – Štainer, T.Hladík (60.M.Hladík), Voj.Rokyta (46.Linhart), Hřečín, Husák – Dlask

Zápas se prakticky rozhodl v prvních třiceti minutách, kdy jsme z naší herní převahy nevytěžili prakticky nic. Naopak jsme soupeři dovolili třikrát přejít polovinu hřiště a třikrát skórovat. Hráči nedodrželi prakticky žádný z předem udělených pokynů a druhý poločas už jen dohrávali z povinnosti. Bohužel se jednalo asi o nejhorší utkání pod mým vedením. Pochválit mohu jen Hrečína. Doufám, že se nám podaří na tento katastrofální výkon brzy zapomenout a začít předvádět výkony důstojné přeloučského fotbalu.



MFK Chrudim – Dorost  6:0 (3:0)

Sestava: Sirůček – Piskač, Věříš, Hladík, Košař, Vosáhlo, Sekyrka (Kamas), Katzer, Hrobař, Hrobař, Husák, Vančura  


Napsat komentář