Třemošnice – A mužstvo 0 : 0

Třemošnice – A mužstvo  0 : 0 (0:0)   

Sestava:  Šutovec – Hrečín, Novák , Březina,  V. Voženílek – Chaloupský, Lipavský (86.Husák), Forman (64.Klas), Čada – Hejcman, Oliva (79.Dlask)

První zápas jarní části KP jsme odehráli na půdě stejně sestupem ohroženého soupeře jako my. Důležité je, že jsme neprohráli a vezeme si domů bod.
První poločas byli domácí o něco lepší, ale šance si nevytvořili. Hráli jednoduchý fotbal s spoustou nakopávaných míčů, zatím co my jsme se snažili o rozehrávku, ale na velice těžkém terénu to moc nešlo.
Druhý poločas jsme se zlepšili a vytvořili si i několik příležitostí, které ale gólem neskončili. (Chaloupský nastřelil břevno).
Rozhodčí si „pojistili“ naše klíčové hráče žlutými kartami (Čada, Hejcman, Oliva) a zápas odpískali tak, abychom náhodou nevyhráli. Jinak je ale remíza vzhledem k terénu a výkonu obou týmů asi spravedlivá. Všechny kluky je potřeba pochválit za zlepšený výkon v druhém poločase. Velmi dobrý a jistý výkon předvedl golman Šutovec. Dobrou zprávou je, že na hřišti vydržel celý zápas Hejcman, (celý podzim nehrál kvůli zranění), ač dostával nakopáno ze všech stran.
V sobotu hrajeme doma ( V. Mýto ,,B,,), hřiště je výborně připravené a my potřebujeme body.

LE                                                   

Napsat komentář