STARŠÍ PŘÍPRAVKA – 6.KOLO KS

V neděli, 15.10.2023 jsme odehráli 6. kolo krajské soutěže, tentokrát na domácím hřišti. Poměřit síly s námi přijeli týmy z Dolního Újezdu, Slatiňan a Horního Jelení.
V úvodním utkání proti Dolnímu Újezdu nás potkala opět ustrašenost a od toho se odvíjel celý zápas. Soupeř byl kvalitní, ale dalo se s ním hrát vyrovnané utkání, bohužel jsme zápas doslova odevzdali a díky nepovedenému výkonu i vysoce prohráli. Ve druhém zápase proti Slatiňanům bylo vidět, že chceme odčinit výkon z úvodního utkání a bylo to znát od první minuty. Vše jsme zrychlili, zjednodušili, snaha byla vidět na každém hráči. V zápase jsme vstřelili hodně pohledných branek a zaslouženě vyhráli vysokým rozdílem.
V posledním zápase jsme se potkali proti Hornímu Jelení, tedy soupeři, kterého vždy sice přehráváme, ale výsledkově je to vždy vyrovnané a vyhráváme rozdílem jedné branky. Ne jinak tomu bylo i v tomto zápase. Míč jsme měli pod kontrolou my, hrálo se převážně na soupeřově půlce, ale nedařilo se nám střílet góly. Nakonec jsme udrželi hubený náskok a již potřetí jsme Horní Jelení porazili o jednu branku.   

Přelouč – Dolní Újezd 1:9  (Heřmánek)
Přelouč – Slatiňany 12:3  (Pavlík 3x, Heřmánek 2x, Pilný 2x, Blűml 2x, Novotný, Domniku, Širůček)
Přelouč – Horní Jelení 2:1  (Domniku, Pilný)

Sestava: Natálie Šnytrová, Eliáš Novotný, Jan Blűml, Jan Pilný, Matyáš Pavlík, Štěpán Heřmánek, Gabriell Domniku, Jakub Širůček, Lukáš Jiroušek, Tadeáš Milý

JP

Napsat komentář