Opatovice n/L – B mužstvo 1:0

Opatovice nad Labem – B mužstvo 1:0 (0:0)

Sestava: Sirůček, Musil, Beránek Mar., Machačný, Sekyrka, Štainer, Benžík, Vančura, Vorel, Beránek Mil., Koch (Hladík T., Hrobař)

Prvních deset minut utkání patřilo domácím, ale jejich úvodní tlak nepřinesl žádné brankové příležitosti. Od té doby převzalo taktovku utkání naše mužstvo. Do poločasu jsme si vypracovali hned několik brankových příležitostí z nich po brance volali zejména šance Vorla, Mil. Beránka a Kocha. Těsně před pauzou vystřelil Vančura, domácí golman se marně natahoval, ale míč se zastavil na tyči domácí branky a tak se šlo do kabin za stavu 0:0.
Druhý poločas jsme znovu dominovali a měli jsme několik brankových příležitostí, avšak k našemu zklamání to byli domácí, kteří se snad podruhé v utkání dostali do našeho pokutového území a domácí hráč hlavou překonal brankáře Sirůčka. Poté jsme se marně snažili o vyrovnání, když už jsme domácího golmana zastavili, tak nám v cestě stála znovu tyč a poté i břevno soupeřovi brány.
Z Opatovic odjíždíme zklamáni výsledkem. Pozitivní je, že se naše hra zlepšuje a to se budeme snažit ukázat i v následujícím domácím utkání s Rosicemi. 

OB

Napsat komentář