Starší žáci – Heřmanův Městec 0:2

Starší žáci – Heřmanův Městec 0:2 (0:0)

Sestava: Zelinka Tomáš – Kozubek Lukáš, Kobera Michal, Rosenberger Adam, Balý Štěpán, Gamper Tadeáš, Hauser Tomáš, Pecka Šimon, Jadrníček Ondřej, Dostál Ondřej, Kozubek Michal
Střídali: Žídek Adam, Král Samuel, Havrda Adam, Kubín Jan, Minaříková Maruška

V sobotu 27.5. nás čekal zápas S Heřmanovým Městcem. Jak už bývá letos zvykem moc nás nebylo, museli jsme se obejít bez našeho nejlepšího střelce Pohanky, který se zranil v předehrávaném utkání s Lázní Bohdaneč a ráno se ještě omluvil jeden hráč pro nemoc a tak jsme si museli pomoc se třemi hráči s mladších žáků.
V prvním poločase jsme byli aktivnější, měli jsme i mírnou převahu, ale žádnou větší šanci jsme si nevypracovali.
Do druhého poločasu jsme přeskupili řady s cílem zefektivnit naši útočnou snahu. Ale díky častým nepřesným nahrávkám a i malým důrazem v před brankovém prostoru jsme se do zakončení moc nedostali a proto přišel trest. S ojedinělého protiútoku soupeř v 58. minutě skóroval a nám nezbylo nic jiného než otevřít hru a snažit se o vyrovnání. Nějaké náznaky jsme měli ale když není střela na bránu, tak nemůže být ani gól. A do otevřené naší obrany se soupeřovi lehčeji útočilo a z jednoho takového útoku navýšil vedení na 2:0, na které jsme už nedokázali zareagovat. 
Tímto bych chtěl pogratulovat soupeři k vítězství. Nám nelze upřít snahu, ale ve finální fázi nás sráží řada nepřesností.

Napsat komentář