kromě áčka vítězný víkend

A-mužstvo – Moravany                     0 : 4 (0 : 2)

Sestava: Skalický – Novák, Kačírek, Březina, Kmoníček (61.Voženílek L.) – Chaloupský (61.Pištora), Husák, Forman (87.Pokorný), Voženílek V. – Hejcman (87.Hladík M.), Klas (61.Lipavský)

Zápas proti poslednímu celku tabulky se nám vůbec nevydařil. Našemu celku chyběla přesnost, bojovnost i fotbalovost, takže jsme po zásluze prohráli a musíme si přiznat, že prohra mohla být i vyšší. Zápas začal oboustranně opatrně, jako první se pak osmělili hosté a rychle zjistili, že naše mužstvo nemá svůj den. Po několika náznacích šancí vstřelil v 16.minutě hlavou vedoucí branku z malého vápna Beran. V 17.minutě hosté skórovali podruhé, ale rozhodčí branku naštěstí pro ofsajd neuznal. A tak druhý gól, tentokrát regulérní přišel po naší chybě v rozehrávce a rychlém protiútoku ve 21.minutě z kopačky Knotka. Poté hosté polevili a v klidu kontrolovali průběh zápasu. Hned na začátku druhého poločasu zachytil Knotek malou domů Kmoníčka a přehodil Skalického – 0:3. Náš očekávaný nápor stále nepřicházel a šance si vytvářeli spíše hosté. Proměnili však naštěstí už jen jednu v předposlední minutě, kdy Knotek zblízka uzavřel hattrick. Po zlepšujících se výkonech z poslední doby jsme tak dostali hodně ledovou sprchu, která nám může hodně zkomplikovat boj o záchranu.

B-mužstvo – Srch                               2 : 1 (1 : 0)

Branky: 6.Hladík M., 72.Hladík T.

 Sestava: Šutovec – Václavek, Dlask, Musil, Pokorný (90.Vorel) – Štainer, Hladík T., Rokyta Vá., Macel (61.Novotný) – Beránek Mi. (73.Sirůček), Hladík M.

Hlinsko – Dorost                               5 : 0 (1 : 0)

Sestava: Hrynenko – Hývl, Věříš, Hrobař, Vančura – Doležal, Kamas,, Vosáhlo, Macháček – Čapek (46.Vencl), Horáček

Do Hlinska jsme dorazili bez šesti hráčů a ještě se zraněným Piskačem, který do zápasu nezasáhl. Proti starším a urostlejším klukům jsme vzdorovali pouze první půlku, kterou jsme prohráli 1:0. Druhý poločas domácí přidali další čtyři branky a zaslouženě vyhráli. Před sebou máme ještě tři zápasy a poslední domácí zápas tuto sobotu. Věříme, že přijde hojná divácká podpora a podáme co nejlepší výkon.

Starší žáci – Jiskra 2008                  3 : 2 (1 : 0)

Branky: 21.Kobera, 53. a 74. z pen. Balý

Sestava: Zelinka – Babych, Gamper, Dostál, Kozubek M. – Hataš, Kobera, Hauser, Balý, Jadrníček – Pohanka

Střídající: Havrda, Rosenberger, Pecka, Kárníková, Kozubek L.V neděli nastoupili naši chlapci proti týmu Jiskra 2008 Králíky. Chtěli jsme se v posledním zápase podzimu doma rozloučit vítězstvím. V 21.minutě utkání vstřelil Kobera gól a trochu uklidnil naši hru 1:0. Do druhé poloviny utkání nastoupil tým s cílem udržet stav a získat doma cenné tři body. V 52.minutě utkání se navíc podařilo hráči Balýmu vstřelit druhý gól a odskočili jsme soupeři o dvě

branky 2:0. Bohužel v 61.minutě utkání nás soupeř dotáhl o jeden gól 2:1. V 74.minutě utkání po faulu v pokutovém území na našeho hráče a vstřelené penaltě Pohanky náš tým opět odskočil na 3:1. Už jsme chtěli v poklidu dovést utkání do vítězného konce ale v 76.minutě utkání však opět soupeř rychle korigoval gólem na 3:2 a od té doby to byl hodně vyhecovaný a nervózní zápas z obou stran. Naštěstí se našim hráčům podařilo tento výsledek udržet až do konce a tento zápas vyhrát.

Mladší žáci – Jiskra 2008                 3 : 0 (1 : 0)

Branky: 24.Mareček, 40.Kocourek, 53.Rosenberger

Sestava: Mercl – Kollert, Zeman, Kadlec, Štrobich, Gasparovič, Jelínek,,Minaříková, Remler, Kubín, Kocourek, Dvořák, Hoy, Rob, Rosenberger, Moravec, Mareček, Širůček, Kozubek L.

Poslední podzimní mistrák, krásné počasí i slušný povrch a hlavně touha konečně zvítězit. To vše vedlo hráče k výbornému výkonu. Hned od začátku jsme dali hostům najevo, kdo bude určovat tempo hry. Jako obvykle jsme se ale trápili s koncovkou a zahodili v prvních dvaceti minutách pár gólovek. Tak až ve 24. minutě nás poslal do vedení Mareček křižnou střelou k tyči. Zbytek prvního poločasu už nebyl z naší strany tak aktivní. Soupeř z rychlých protiútoků začal vystrkovat růžky, ale do výraznější akce se nedostal. Ve druhé půli jsme už byli zase všude dříve. Soupeři se nedařila rozehrávka od brány a tak se dostával pod velký tlak, který vyvrcholil dalším gólem, Kocourek napřáhl z dálky – 2:0. Od této chvíle jsme hru již kontrolovali a byla škoda, že gól přidal už jen Adam Rosenberger.
Šlapali jsme jako tým a hlavně se nám konečně podařilo skórovat!

Rybitví – Starší přípravka B              5 : 2

Branky: Šnytrová, Novotný

Sestava: Dvořák – Milý, Priessnitz, Heřmánek, Kaltoun, Hamáčková, Šnytrová, Vašutová, Šmídová, Pavlík, Novotný, Bluml, Dobruvský

Starší přípravka B – Přelovice            11 : 2

Branky: Říha 3, Šmíd 3, Domniku D. 2, Kollert 2, Milý

Sestava: Kollert – Chejnovský, D. Domniku, G. Domniku, Šmíd, Říha, Milý, Zitta, Priessnitz, Kopecký, Danielka, Stoklasa, Heřmánek, Vodička

Napsat komentář