ačko vyhrálo venku

Heřmanův Městec – A-mužstvo         2 : 0 (1 : 0) 

Sestava: Šutovec – Machačný (85.Lipavský), Novák, Březina, Kmoníček – Voženílek V. (85.Rokyta Vo.), Čada, Husák, Pištora (82.Hladík M.) – Hejcman, Klas (58.Chaloupský)

Za první poločas nemůžeme být spokojeni. Domácí si vytvářeli hodně standardních situací a z nich hrozilo velké nebezpečí před naší bránou, neboť ve hře hlavou mají domácí velkou zbraň. V 19. minutě nám vše názorně předvedl Trnka, když zůstal úplně sám a jak jinak než hlavou zakončoval přesně – 1:0. Mohli jsme pak vyrovnat Klasem, ale zakončení bylo nepřesné a nedůrazné.  Druhý poločas byl z naší strany o poznání lepší, ale bohužel se nám branku vstřelit nepodařilo. Naopak domácí v 81. minutě z brejku zvýšili na 2:0 a bylo víceméně po zápase. V utkání jsme si vypracovali dvě vyložené šance, ale když je nebudeme proměňovat, budeme mít problém každý zápas.
Za první poločas si domácí zasloužili vyhrát. Náš výkon z prvního poločasu byl slabší a ustrašený. Naše zlepšení přišlo pozdě a zkušený domácí tým si utkání pohlídal.

Lanškroun – A-mužstvo                    1 : 2 (0 : 1) 

Branky: 30.Chaloupský, 87.Březina z pen.

Sestava: Skalický – Machačný (75.Voženílek L.), Novák, Březina, Kmoníček – Voženílek V., Čada, Husák, Chaloupský (81.Pištora) – Hejcman (37.Lipavský), Klas (85.Forman)

ČK: 65.Savych – 90.Lipavský

V Lanškrounu se hrálo otevřené utkání plné šancí, které bylo jistě zajímavé pro diváky, trenérům se však takový průběh líbil méně. Do vedení jsme šli ve 30.minutě, kdy se otevřela před Chaloupským pravá strana a ten se z hranice vápna trefil přesně. Domácí vyrovnali v 65.minutě z pokutového kopu, výhru na naši stranu strhl v 87.minutě Březina taktéž z pokutového kopu na faul na Čadu.

Sezemice – B-mužstvo                       6 : 4 (2 : 2)

Branky: 26. a 36.Vorel, 88.Vančura, 89.Beránek Mi.

Sestava: Sirůček – Pokorný, Dlask, Kačírek, Hladík T. – Štainer, Forman, Vančura, Rokyta Vo. (17.Beránek Mi.) – Hladík M., Vorel

Dorost – Holice                                  1 : 1 (0 : 0)

Branky: 52.Hrynenko

Sestava: Popek – Hývl, Hrobař, Věříš, Vančura – Košař (57.Doležal), Čapek (46.Hrynenko), Piskač (83.Lampárek), Kamas (46.Horáček) – Vosáhlo (65.Vencl), Köhler

Jablonné n.O. – Starší žáci                         4 : 3 (3 : 1)

Branky: 31.Balý, 42. a 54.Hauser z pen.

Sestava: Zelinka – Babych, Gamper, Dostál, Kozubek M. – Hataš, Hauser, Kobera, Balý, Jadrníček – Pohanka

Střídající: Havrda, Kárníková, Pecka, Rosenberger, Kozubek L.

Jablonné n.O. – Mladší žáci              7 : 0 (2 : 0)

Sestava: Mercl – Kollert, Zeman, Kadlec, Štrobich, Gasparovič, Jelínek,,Minaříková, Remler, Kubín, Kocourek, Dvořák, Hoy, Rob, Rosenberger, Moravec, Mareček, Širůček, Kozubek L.

Napsat komentář