A mužstvo – Litomyšl 1:0



A mužstvo – Litomyšl  1:0 (0:0)

Branka: 50. Tomáš Husák
Sestava: Skalický – Novák, Kačírek, Březina, L.Voženílek  – V. Voženílek (90. Lipavský), Pištora (46. Husák), Forman, Oliva (67. Vančura) – Koch, Hejcman (89.Vác.Rokyta)

V bojovném utkání získalo naše A-mužstvo první tři body v soutěži. Po celé utkání jsme byli aktivnějším a naše pozorná obrana dirigovaná tentokrát zkušeným Kačírkem nedovolila hostům za celý zápas ani jednu vyloženou šanci. Po vyrovnaném úvodu měl první příležitost Novák, ale po rohu hlavičkoval v 19.minutě nad. Ve 28.minutě se po centru dostal k míči Březina, ale brankář hostí jeho střelu vytáhl na tyč. O dalších osm minut později zblokovala obrana hostí bombu Kocha. Krátce po přestávce se dobře zorientoval ve vápně střídající Husák a s přehledem přehodil brankáře hostí – 1:0. Hned v 51.minutě se dostal do zakončení Hejcman, ale obrana hostí jeho pokus v poslední chvíli zblokovala. V 65.minutě se ocitl v dobré příležitost V. Voženílek, ale pálil jen nad branku hostí. V 78.minutě našel perfektní přihrávkou Vančura ve vápně volného Hejcmana, ten však z 10 m vysoko přestřelil. V 83.minutě mohl naše vedení pojistit V. Voženílek, ale po přihrávce Hejcmana trefil je brankáře hostí. V posledních minutách pak získali hosté územní převahu, ale kromě několika závarů naši branku neohrozili, a tak jsme zasloužené vítězství uhájili.
Trenér Leoš Cirkl:
Dnes náš tým podal kolektivní výkon, podpořený bojovností a nesmírnou snahou konečně doma zabodovat. Všichni hráči podali dobrý výkon. Zasloužené vítězství našeho týmu. 



Napsat komentář