Svitavy B – A mužstvo 3:3

Svitavy B – A mužstvo  3:3 (0:2)

Branky: 20. Dominik Oliva (pen), 45. Michal Hejcman, 90. Milan Březina
Sestava: Šutovec – Vác. Rokyta, Novák, Březina, Machačný (68.Kačírek) – V. Voženílek, Forman (59.Pištora), Janecký, Oliva (74.Kmoníček) – Vančura, Hejcman

Na další naše venkovní utkání jsme zajížděli do Svitav. Chtěli jsme i v tomto utkání bodovat. Že to nebude jednoduché bylo naprosto jasné. Na hřišti menších rozměrů na nás domácí vyrukovali s tvrdou a agresivní hrou. Hodně osobních soubojů po celé utkání. Nám nezbývalo než se s danou situací vyrovnat. Ve 20. minutě postupoval sám na branku Hejcman, byl ve vápně faulován a následnou penaltu bezpečně proměnil Oliva – 0:1. A domácí hráč dostává druhou žlutou a následně červenou kartu. Další důležitý moment přišel ve 33. minutě, kdy náš hráč Vašek Vančura dostává zbytečnou červenou kartu za nesportovní chování. Ve 45. minutě využil svoji rychlost Hejcman a nedorozumění mezi brankářem a stoperem domácích potrestal – 0:2. 
Druhý poločas přinesl podobný obrázek hry, se spoustu osobních soubojů a dost nepřesností z obou stran. Domácí se stále snažili něco z utkáním udělat. A to se jim povedlo bohužel náramně povedlo, když po našich hrubých chybách zápas otočili a to během deseti minut. Za nepříznivého stavu jsme se snažili ještě o vyrovnání. Naše hra ožila s příchodem střídajících hráčů a nakonec nám zajistil bod v 90. minutě Milan Březina – 3:3.

Trenér Leoš Cirkl:
Zápas byl jak na houpačce. Radost střídalo zklamání. Utkání ovlivnilo naše zbytečné vyloučení Vančury. Dovolím si tvrdit, že vývoj utkání by byl zcela jiný. Vést o dvě branky, mít o jednoho hráče navíc, tak zápas dotáhneme do vítězného konce. Potom ale přišla další kritická situace, ztráta koncentrace a soupeř během deseti minut utkání otočil. Naštěstí se nám podařilo vyrovnat v závěru utkání a bereme aspoň bod. Pochvala pro Březinu, Vojtu Voženílka a Pištoru.

Napsat komentář