A mužstvo – Horní Ředice 1: 2

A mužstvo – FK Horní Ředice 1: 2 (1:0)

Branka: 29.Oliva (penalta)

Sestava:  Šutovec (88.Záruba), Hrečín (89.ČK), Novák , Husák, Voženílek , Chaloupský , Lipavský , Hladík M. (68.Dlask)), Čada, Oliva (77.Piskač), Hejcman

Proti vedoucímu celku tabulky se nám bohužel nepodařilo bodovat, i když jsme k tomu měli nakročeno.
První poločas jsme odehráli velmi dobře, byli jsme v pohybu a úspěšně narušovali rozehrávku soupeře. V 29.min. jsme šli do vedení, když penaltu za ruku soupeře s přehledem proměnil Oliva. Bohužel od tohoto momentu jsme začali být pasivní a soupeř nás pomalu začínal přehrávat. Do poločasu jsme uhájili vedení, ale ve druhé půlce nás soupeř zatlačil a ve 49.min. srovnal, když Šutovec zaváhal s vyboxováním vráceného přetaženého centru  před bránu a hostující Morávek (asi nejlepší hráč na hřišti) pohodlně hlavou skóroval. Aby toho nebylo málo, tak hned 5 minut nato jsme vyrobili penaltu (hodně přísnou) a soupeř šel do vedení. Sice jsme se úplně nezlomili, ale dopředu jsme se na nic nezmohli, až když přišel na plac Dlask a po něm také dorostenec Piskač, tak jsme mohli začít pomýšlet na bod. Ale náš tlak nevyústil v žádnou vyloženou šanci a soupeř chodil do brejků, za což jsme zaplatili v 89. minutě vyloučením Hrečína za faul zezadu na hranici velkého vápna.
Co k tomu dodat, soupeř byl prostě lepší. Rozhodčí Pagáč pískal do naší penalty velmi dobře, ale potom, jako by soupeři něco „dlužil“ měl několik sporných a pro nás přísných výroků, kterými si pokazil renomé. Z našich kluků odehráli velmi dobrý zápas Chaloupský s Husákem a také střídající Dlask. Za týden nás nečeká také nic lehkého na hřišti třetího Lanškrouna.                                                     

Napsat komentář