Dospělí bez bodu, mládež úspěšná

Holice – A-mužstvo                               3 : 0  (3 : 0)

Branky: 3.Jedlička J., 16.Jedlička T., 35.Václavek
Sestava: Skalický – Voženílek V., Novák, Březina, Voženílek L. (81.Rokyta Vo.) – Husák, Lipavský (46.Forman), Čada, Pištora (67.Vančura), Oliva– Hejcman
Opět jsme po naší hrubé chybě dostali brzy branku, po rohu netrefil míč na přední tyči Březina a pro Jakuba Jedličku nebyl problém zblízka skórovat. Toto nás samozřejmě hodně srazilo a vzalo potřebné sebevědomí do dalších minut v utkání. Bohužel to nebyla jediná chyba v obranné činnosti, soupeř i další chyby okamžitě trestal a tak bylo utkání po prvním poločase rozhodnuté. I nám se podařilo vstřelit branku, když se za stavu 1:0 hlavou prosadil Čada, ale rozhodčí Rázek branku pro faul neuznal. Druhý poločas byl z naší strany lepší, ale branku se vstřelit nepodařilo, ačkoliv jsme si nějaké šance se vytvořili. Stále čekáme na první body, o které budeme určitě bojovat, i když los v nejbližších kolech není přívětivý.

Holice B – B-mužstvo                             3 : 1  (2 : 1)

Branky: 22.Černý, 45. z pen. a 56.Kopřiva – 19.Rokyta Vo.
Sestava: Sirůček – Vorel, Dlask, Kmoníček, Hladík T. – Štainer, Forman, Hladík M., Rokyta Vo. – Beránek Mi. (66.Katzer), Hrečín
Do utkání jsme vstoupili aktivně a v 19.minutě jsme šli po střele Vojty Rokyty do vedení. Soupeř však již o tři minuty později srovnal, po našem odkopu od branky jsme ve středu pole prohráli hlavičkový souboj a domácí hráč přeloboval ze 40m Sirůčka. Navzdory inkasovanému gólu jsme dále hráli aktivně a vytvořili jsme si i několik šancí. Bohužel ani v té nejjasnější netrefil Milan Beránek z malého vápna branku. Minutu před koncem poločasu fauloval Dlask ve vápně, byl vyloučen a z nařízené penalty šli domácí do vedení. Ve druhém poločase jsme si i přes početní oslabení vytvořili několik šancí a byli jsme lepším týmem, štěstí nám však nepřálo. Neprosadil se Milan Hladík, Katzer trefil parádní střelou jen břevno. Domácí pak z ojedinělé akce pečetili na 3:1. Navzdory výsledkovému nezdaru zaslouží hráči pochvalu, zejména ve druhém poločase si sáhli na dno sil a utkání nevzdali.

Dorost – Pardubičky                             3 : 2  (2 : 0)

Branky: 9.Köhler, 16.Piskač, 47.Vencl
Sestava: Popek (46.Hrynenko) – Vančura, Husák, Hrobař, Věříš (75.Kamas) – Košař (46.Horáček), Vosáhlo, Piskač, Köhler (85.Čapek), Hývl (46.Lampárek) – Vencl (66.Koth, 89.Balog)
Proti favorizovaným hostům podal dorost výborný výkon a v napínavém závěru uhájil vítězství. Prvních dvacet minut mělo naše mužstvo navrch a kromě branek z kopeček a Piskače nevyužilo další dvě šance. Pak postupně přebírali otěže hosté, ale do žádných šancí je naše obrana nepustila. I druhý poločas se odehrával pod tlakem hostů, největší šance ale měli opět naši hráči. Hned ve 47.minutě potřetí skóroval Vencl a šance Köhlera byla z kategorie stoprocentních. Hosté pak v posledních pěti minutách vstřelili dvě branky, ale vyrovnat už nestačili.

Starší žáci – Holice                                 4 : 3  (1 : 1)

Branky: 36., 45., 49. a 61.Pohanka
Sestava: Zelinka – Babych, Gamper, Dostál, Kozubek L. – Hataš, Hauser, Balý, Jadrníček – Pohanka, Kobera
Střídající: Židek, Rosenberger, Štrobich, Kárníková, Král, Kozubek M.

Do prvního domácího zápasu jsme vstoupili aktivně, ale řadu vyložených příležitostí jsme nevyužili a proto se stav zápasu měnil až v 35.minutě po samostatné akce Pohanky 1:0. Bohužel skoro hned z rozehrání jsme si nepohlídali soupeřův útok a bylo vyrovnáno 1:1. Začátek druhého poločasu nám vyšel a během 3 minut Pohanka po krásných přihrávkách záložníků dvakrát skóroval 3:1. Soupeř v 55.minutě korigoval na 3:2, ale my znova Pohankou zvýšili v 61.minutě na 4:2. Ale už po druhé jsme si nepohlídali hned rozehru Holic a po minutě bylo zase sníženo na 4:3. Soupeř až do konce hrozil vyrovnáním, ale my
jsme v obraně vydrželi a vyráželi jsme do nebezpečných brejků. Kluky bych pochválil za bojovnost až do konce zápasu.

Mladší žáci – Holice                               2 : 0  (1 : 0)

Branky: 17. a 41.Rosenberger
Sestava: Mercl – Kollert, Zeman, Kadlec, Štrobich, Gasparovič, Jelínek,,Minaříková, Remler, Kubín, Kocourek, Dvořák, Hoy, Rob, Rosenberger, Moravec, Mareček, Širůček, Kozubek L.
První půle byla celkem vyrovnaná, tempo hry nebylo velké a bylo i málo šancí na obou stranách. Druhá půle již byla převážně v naší režii, ale bohužel jsme využili pouze jednu šanci. Pochvala pro všechny hráče.

Starší přípravka – FK Pardubice dívky 3 : 30
Branky: Pilný 3

Starší přípravka – Dolní Újezd            7 : 2
Branky: Šmíd 5, Domniku 2

Starší přípravka – Chrudim B             6 : 11
Branky: Stoklasa 2, Šmíd 2, Danielka, Heřmánek

Starší přípravka – Třemošnice            3 : 6
Branky: Domniku 2, Šmíd

Mladší přípravka – Dolní Újezd          9 : 8
Branky: Moravec 4, Pilný 3, Kracík, Vašutová

Mladší přípravka – Chrudim B          3 : 17
Branky: Pilný 3

Mladší přípravka – Třemošnice          6 : 2
Branky: Blüml 3, Širůček, Kracík, Pilný
Sestava: Šnytrová – Blüml, Pilný, Vašutová, Širůček, Pavlík, Kracík, Makeš, Moravec
V první zápase proti Dolnímu Újezdu jsme sice po celou dobu dotahovali ztrátu, ale v závěru se nám zaslouženě povedlo otočit zápas z 6:8 na 9:8 v náš prospěch. Ve druhém zápase jsme se potkali s Chrudimí, která přijela se svým A týmem a zde byla kvalita opravdu znát. Zpočátku jsme se herně i na šance drželi, ovšem soupeř vše nekompromisně proměňoval a postupem času skóre narostlo natolik, že jsme zápas spíš odevzdaně dohráli. Poslední zápas jsme sehráli s domácí Třemošnicí, proti které jsme po celou dobu drželi jak herní, tak brankovou převahu a zápas v poklidu dotáhli do vítězného konce. Chtěl bych tímto vyzdvihnout výkony čtyřky Pavlík, Kracík, Makeš a Moravec, kteří s námi odehráli první turnaj a vedli si herně i gólově velmi dobře, zejména v prvním zápase předvedli velmi nadstandardní výkon. Pochvalu zaslouží i Jan Blüml, který si s pro něj neobvyklou rolí obránce poradil na jedničku a také gratulujeme Emě Vašutové k první vstřelené brance v krajské soutěži.

Napsat komentář