Vítězný vstup žáků

Třemošnice – Starší žáci                       0 : 9  (0 : 2)

Branky: 18. a 42.Kobera, 31., 68. a 75.Pohanka, 45.Dostál, 48. a 56.Kokovin, 64.Jadrníček
Sestava: Zelinka – Babych, Gamper, Dostál, Kozubek M. – Kokovin, Hauser, Balý, Jadrníček – Pohanka, Kobera
Střídající: Židek, Hataš, Štrobich, Minaříková, Král, Kozubek L.
K prvnímu mistrovskému zápasu jsme nastupovali s respektem, kvůli prázdninám jsme absolvovali jen šest tréninkových jednotek a jeden přátelský zápas, kde si někteří kluci poprvé vyzkoušeli hru na celé hřiště. Začátek utkání byl vyrovnaný, většinou se hrálo ve středu hřiště bez větších šancí na obou stranách. Kolem 15. minuty jsme začali přebírat iniciativu a několika náznaky útoků po stranách jsme vystrašili domácí obranu. V 17. minutě Pohanka zatáhl míč a předložil před bránu, kde měl Kobera snadný úkol 0:1. Ve 30. minutě si to oba prohodili a Pohanka po brejku a kličce brankáři nezaváhal 0:2. Do druhého poločasu jsme vstoupili aktivně a během sedmi minut jsme postupně navýšili stav na 0:5. V 56. minutě po akci Pohanky znovu skóroval Kokovin 0:6, ale bohužel se u této akce zranil a musel sanitkou do nemocnice. Následná diagnóza je bohužel opakovaně po půl roce zlomená levá ruka!!!!!! Zbytek zápasu už se většinou dohrával na polovině soupeře a ještě do konce jsme vstřelili tři pěkné branky a nakonec uzavřeli skóre na 0:9. Kluky bych chtěl za první zápas pochválit a doufám že boudou v nastaveném trendu pokračovat.

Třemošnice – Mladší žáci                    1 : 2  (0 : 1)

Branky: 24.Dvořák, 43.Moravec
Sestava: Mercl – Kollert, Zeman, Kadlec, Štrobich, Gasparovič, Jelínek,Minaříková, Remler, Kubín, Kocourek, Dvořák, Hoy, Rob, Rosenberger, Moravec, Mareček
Pro většinu kluků to bylo první utkání na větším hřišti. Hra byla celkem vyrovnaná, soupeř mohl v závěru vyrovnat, ale štěstí se přiklonilo na naši stranu.

Napsat komentář