vydařený víkend

A mužstvo – Zámrsk  2:0 (2:0)

Branky: 1. Josef Janecký, 8. Michal Hejcman
Sestava: Šutovec – L.Voženílek (70. Kačírek), Novák, Březina, Machačný – V.Voženílek (82. T.Hladík), Forman (82.Voj. Rokyta), Janecký, Oliva (70. Chaloupský) – Vančura, Hejcman

V našem dalším utkání jsme doma přivítali tým Zámrsku.
Hned v 1. minutě hry přišla změna skóre, když Janecký z levé strany vyslal dlouhý centr a k údivu všech skončil v hostující brance – 1:0. Hned v 8. minutě, středem hřiště, pronikl Hejcman a s přehledem proměnil – 2:0. Začátek byl jak z říše snů a vypadalo to na klidný zápas. Do 20. minuty naše hra trošku vypadala, ale s přibývajícím časem bylo hůř. Nedařilo se nám na hřišti vůbec nic. Chyběl nám klid na míči a ve hře bylo spousta nepřesností. Hosté hrozili dlouhými míči za obranu, ale naštěstí pro nás se brankově neprosadili. Naše obrana pracovala spolehlivě a náš brankář Šutovec nebezpečné situace vyřešil. Ve druhém poločase byl podobný obrázek hry. Moc jsme si toho ke vstřelení branky nevytvořili a dokonce měli hosté opticky navrc

Trenér Leoš Cirkl:
Utkání se nám hodnotí těžko. Náš herní výkon nebyl vůbec dobrý, to víme všichni. Musíme se zlepšit ve všech herních činnostech. Povedl se nám vstup do utkání a to celé rozhodlo. Hráči utkání doslova vydřeli. Bereme vítězství a další tři body. Pochvala pro Šutovce, Nováka a Vančuru.



B mužstvo – Dříteč  4:1 (2:0)

Branky: 3. Martin Beránek (pen), 17. Vojtěch Rokyta, 58. Tomáš Husák, 90. Lukáš Hladík
Sestava: Sirůček – Machačný (46. Kačírek), Mar. Beránek, Husák, Musil – Štainer, Voj. Rokyta, T. Hladík, Pištora (60. L.Hladík) – Oliva (46. Váša), M. Hladík (57. Mil.Beránek)

Hned od úvodu utkání jsme byli jasně lepším celkem a již ve 3. minutě byl v pokutovém území faulován Pištora, přičemž následně nařízenou penaltu bezpečně proměnil Martin Beránek. V 17. minutě po přihrávce Štainera a následném samostatném úniku zvýšil na 2:0 Vojta Rokyta. Za tohoto stavu se šlo do kabin.
V druhém poločase hosté z ojedinělé příležitosti v podobě přímého kopu snižili, avšak zanedlouho nás poslal opět do dvoubrankového vedení výborně hrající Husák. Jako pomyslnou třešničku náš zápasový účet uzavřel matador Lukáš Hladík, kterému šanci naservíroval Vojta Rokyta. V utkání jsme tedy zvítězili 4:1. Nutno podotknout, že kdybysme brankový účet zatížili dvouciferným rozdílem, nikdo se nemohl divit. Soupeře jsme přehráli ve všech aspektech hry. Jsem rád, že se do herní zátěže po zranění vrátili Kačírek a Milan Beránek. Snad zdraví vydrží. Pochvala celému týmu, který ukázal svou kvalitu, diktoval tempo hry a nepřizpůsobil se hře soupeře.



Dorost – Letohrad  4:0 (1:0)

Branky: 59., 77., 85. Michal Katzer, 17. Milan Hladík (pen.)
Sestava: Sirůček – Piskač, Věříš (46. Růžek), Hladík, Košař (46. Tejnický), Vosáhlo, Sekyrka, Katzer, Hrobař, Husák, Vančura 

Díky hattricku Michala Katzera zůstaly body doma.



Žamberk – Starší žáci  0:7 (0:2)

Branky: 20., 42., 61., 76. Kryštof Pohanka, 34. Zdeněk Horáček, 64. Karel Tyč, 79. Michal Kobera
Sestava: Hamr – Horáček, Král, Hataš, Kozubek, Hývl, Macháček, Hauser, Dostál (41. Tyč), Pohanka, Žídek (41. Kobera)



Žamberk – Mladší žáci  2:2 (0:2)

Branky: 4. Michal Kobera, 35. Adam Rob
Sestava: Zelinka – Gasparovič, Kobera, Havrda, Kubín, Gamper, , Rob,  Štrobich, Širůček, Jadrníček

Už je to obehraná písnička, ale do Žamberku jsme odjížděli v devíti lidech a tím pádem bez možnosti střídat. Tomu jsme taky přizpůsobili taktiku. Ze začátku byla hra vyrovnaná a dokonce se nám z ojedinělého útoku podařilo vstřelit gól. Pak nás domácí zatlačili a jen díky výborné obranné hře a skvělým zákrokům brankáře jsme drželi čisté konto. Na konci poločasu se nám povedl jeden rychlý brejk a navýšili jsme vedení na 2:0. Kluci si o poločase trošku odpočinuli a tím pádem byla cca 10 minut druhého poločasu ještě hra docela vyrovnaná, ale s ubývajícím časem se na naší obranu valil jeden útok za druhým. Po vydařené střele pod víko domácí snížili. A stále se tlačili do útoku. Kluci statečně bojovali a když už se zdálo že udržíme šťastné vítězství, tak domácí minutu před koncem střelou zpoza vápna vyrovnali. Tentokrát musím všechny kluky pochválit za obětavý výkon.



Starší přípravka

Starší přípravka – Třemošnice 12:0
Branky: Matěj Dvořák 6x, Ondřej Moravec 2x, Leoš Mercl 2x, Jakub Šmíd 2x

Starší přípravka – Nemošice 0:13

Naši hráči v úvodním zápase s Třemošnicí předvedli velice kvalitní výkon a po zásluze vyhráli vysokým rozdílem. Škoda, že nezopakovali svůj výkon i v zápase s domácími a herně i fyzicky zcela odpadli.



Mladší přípravka

Mladší přípravka – Třemošnice 7:4
Branky: Vojtěch Marek 3x, Gabriell Domniku, Adam Dvořák, Jan Pilný, Adam Kopecký

Mladší přípravka – Nemošice 4:10
Branky: Honza Pilný 3x, Jan Blümel

Sestava: Dvořák – Šnytrová, Domniku, Kopecký, Heřmánek, Pilný, Blümel, Marek, Vašutová

V sobotu jsme nastoupili k druhému hracímu dni jarní části sezóny na hřišti Nemošic, soupeřem nám tentokrát byli pouze dva týmy, domácí Nemošice a Třemošnice. Prvním soupeřem byla Třemošnice a byl to povedený zápas po všech stránkách. Hráli jsme výborně na balónu, vytvářeli jsme si spousty šancí a v zápase se začali objevovat i jednoduché pohledné kombinace. Zápas jsme vyhráli 7:3 a rád bych v tomto zápase vyzdvihl výkon Emičky Vašutové, které hrála své první utkání a zápas se jí povedl. Druhé utkání bylo proti domácím Nemošicím, které jsou zvyklé vyhrávat rozdílem třídy. V tomto zápase je ovšem čekalo velké překvapení, a to v podobě skvělého výkonu našich hráčů. V prvním poločase jsme soupeře málokdy pustili do nějaké šance a když už nějaká byla, v brance nás držela Natálie Šnytrová. Po zásluze jsme zkraje vedli, v poločase byl výsledek nerozhodný 3:3. V druhém poločase se zápas poněkud vyhrotil, ovšem to k fotbalu patří. Ač i v druhém poločase jsme podali skvělý výkon, soupeř nás přetlačil a prohráli jsme 10:4, ovšem se vztyčenou hlavou. Chtěl bych poděkovat fanouškům za atmosféru, kterou vytvořili, byla vskutku fotbalová a všem hráčům za předvedený výkon a snahu, s kterou zápas odehráli.

Napsat komentář