Nevydařený víkend

Lázně Bohdaneč – A  mužstvo   3:1 (1:0)

Branka: 80. Josef Janecký
Sestava: Šutovec – Kačírek, Březina, Novák, Voženílek L. – Vančura (82. Pokorný), Forman, Janecký, Hřečín (46. Chaloupský), Oliva (36. Václ.Rokyta) – Hejcman

Z venkovního utkání se vracíme s prázdnou . Mrzí brzy inkasovaný gól v 10. min. utkání. Náš nedůraz okamžitě domácí potrestali. Hráče Bohdanče to samozřejmě uklidnilo a drželi častěji míč. Naše možné brejkové příležitosti, řešíme bohužel špatně … Nepřesností bylo hodně a do potřebného zakončení se nedostáváme. Hned z kraje druhého poločasu inkasujeme z penalty a domácí vedou 2:0 Za tohoto stavu to naši hráči nezabalili a bojovali dál. Odměna přišla brzy, kdy Janecký krásnou střelou z dálky v 80. min potěšil snad všechny fotbalové fanoušky 2:1. Koncovka utkání mohla být ještě zajímavá, ale bohužel v 87. min. přišla další penalta a o utkání bylo rozhodnuto. Domácí tým byl fotbalovější, ale naši hráči makali až do konce a toho si ceníme.


Ostřešany – B mužstvo   4:1 (2:1)

Branky: 22. David Semelka
Sestava: Gamper – Hladík T. (77. Miláček), Machačný, Kmoníček, Václavek -Štainer, Husák, Pištora, Rokyta Voj. (70. Rokyta Rich.) -Linhart, Semelka (60. Hladík L.)

Začátek utkání byl v naší režii. Hráli jsme aktivně a soupeře téměř nepustili na naši polovinu. V 22. min. se na kraji hřiště uvolnil Štainer, jehož střelu domácí brankář vyrazil, ale na dorážku Semelky už nestačil – 0:1. Již za tři minuty jsme bohužel smolně inkasovali, kdy přímý kop propadl našemu brankáři z rukou do sítě -1:1. Za deset minut pak nepovedený centr domácího útočníka od rohového praporku skončil horním rohu naší branky a tak jsme odcházeli do kabin za stavu 2:1 pro domácí. Ve druhém poločasu jsme si pak vytvořili další řadu šancí, celkem čtyřikrát naše střely skončily na konstrukci domácí branky, následně i navrátilec do sestavy Pištora z pokutového kopu jen orazítkoval břevno domácí branky a o minutu později z ojedinělého úniku domácí útočník zvýšil na 3:1. Domácí do konce utkání zapsali ještě jednu branku z pokutového kopu a tak stanovili konečný výsledek utkání na 4:1. Musím konstatovat, že výsledek utkání je pro nás krutý a neodpovídá předvedené hře. Bohužel kupa štěstí byla tentokrát na straně protivníka. Za výkon musím pochválit celé mužstvo, které podalo výkon jenž snese přísné měřítko. Nezbývá než na tento výkon navázat v úterý proti Rovni, protrhnout střeleckou smůlu a svůj výkon podtrhnout dobrým výsledkem.



Prosetín – Dorost   5:0 (3:0)

Sestava: Maršálek – Vančura (46. Košař), Sekyrka, Husák, Katzer – Tejnický, Novák (46. Růžek), Hladík, Vosáhlo – Hrobař, Koth

Naši hráči se nedokázali vyrovnat s poměrně úzkým hřištěm, kde je na vše méně času. Prohrávali jsme osobní souboje a soupeř se dostával k zakončení. Za 90. minut jsme měli jen dva náznaky a ani jednu vyloženou šanci. Výsledek 5:0 pro domácí je odpovídající naší předvedené hře. Navíc si v 60. min.  Pavel Koth zranil koleno a tak jsme dohrávali v deseti. Jeho zranění je minimálně na jeden měsíc, což nás mrzí víc než výsledek.



Lázně Bohdaneč – Starší žáci   3:1 (2:1)

Branky:  26. David Hývl
Sestava: Hamr – Gamper, Horáček, Macháček, Kozubek M. – Štrobich, Hývl, Hauser, Hataš – Dostál, Čapek
Střídající:  Kobera, Zelinak, Kozubek L., Kubín 

Soupeř nebyl lepší než my, ale zápas jsme si prohráli přístupem k utkání. Respektive již před ním. Tudíž zápas nebudeme ani hodnotit. Bylo by dobré, aby už se tréninková morálka zvedla. Fotbal je sport kolektivní, nikoli individuální. Jsme jako jedna rodina a jeden bez druhého nic nedokážeme. Doufáme, že si to kluci už konečně uvědomí!!.



Lázně Bohdaneč – Mladší žáci    6:5 (3:3)

Branky: 14.+19.+34.+63. Michal Kobera, 60. Petr Širůček
Sestava: Zelinka – Gasparovič, Kobera, Kubín, Gamper, Kozubek, Jadrníček, Konvalina, Štrobich, Rosenberger, Širůček, Švaninger, Moravec, Havrda

Začátek utkání byl z obou stran nervózní, ale jako první se osmělili domácí a po dvou hrubých chybách v naší obraně se dostali do dvoubrankového vedení. Poté jsme také my konečně začali trošku kombinovat a po jednom zdařilém rychlém brejku a po jedné individuální akci jsme zásluhou Michala Kobery srovnali stav na 2:2. Těsně před poločasovou pauzou se znovu domácí dostali do vedení 3:2, ale závěr se nám povedl a po pěkné narážečce s Adamem Havrdou vyrovnal Michal Kobera 3:3.
Druhý poločas začal tlakem domácích a znova se po našich dvou nedorozuměních v obraně dostali do dvoubrankového vedení 5:3. Pak jsme konečně zabrali a nejdříve Petr Širůček po akci po pravé straně prostřelil brankáře na přední tyč a snížil na 5:4. Následně po brejku vyrovnal Michal Kobera na 5:5. Zápas se chýlil ke konci a asi i ke spravedlivé remíze ale 5. minut před koncem utkání jsme si vůbec nepohlídali rozehrání rohu a domácí v pohodě vsítili rozhodující gól 6:5. Naše obrana úplně zaspala. I přes velkou snahu jsme už nenašli sílu.



Starší přípravka

Starší přípravka – Třemošnice  10:2

Starší přípravka – Staré Hradiště  6:2

Starší přípravka – Litomyšl  18:1



Mladší přípravka

Mladší přípravka – Třemošnice  10:2 (4:0)
Branky: 3x Štěpán Heřmánek, 2x Eliáš Novotný, 2x Jan Pilný, 2x Adam Kopecký, Gabriel Domniků

Mladší přípravka – Staré Hradiště  3:10 (1:4)
Branky: 2x Štěpán Heřmánek, Jan Pilný

Mladší přípravka – Litomyšl 8:4 (3:4)
Branky: 5x Jan Pilný, Štěpán Heřmánek, Adam Kopecký, Jan Blüml

Sestava: Šnytrová – Domniků, Kopecký, Novotný, Pilný, Heřmánek, Širůček, Blüml

Dnes bych chtěl pochválit celý tým za předvedený výkon. Týmové pojetí hry, nahrávky a bojovnost, to bylo to, co nás zdobilo po všechny 3 zápasy. Přes skvělou týmovou hru bych rád vyzdvihl individuální výkony, především Eliáše „Eldy“ Novotného, který udivoval diváky a trenéry svým přehledem a nahrávkami. Štěpána „Štěpu“ Heřmánka za nesmírně srdnatý a bojovný výkon. Honzu „Guncka“ Pilného za jeho hlad po gólech a Natálii „Natý“ Šnytrovou za skvělý výkon v bráně (její robinzonáda si vysloužila i potlesk soupeře). Také bych chtěl pogratulovat Honzovi „Jéňovi“ Blümlovi k prvnímu gólu, všichni jsme na něj čekali a věříme, že jich v sezoně ještě spoustu přidá. V neposlední řadě se skvěle předvedli Adam Kopecký a Kuba Širůček, kteří hlavně společně v útoku dokázali skvěle soupeři zatopit svým napadáním a Gábu Domniků, jenž svými kličkami nejednou vyškolil soupeře. Na závěr jen dodám, že i přes jednu prohru jsme předvedli vždy pohledný fotbal s krásnými akcemi a trenéři (věřím že i rodiče) jsou na výkon celého týmu hrdí.  

Napsat komentář