postup v poháru Hejtmana

Svitavy – FK Přelouč 1:1 (1:0)

Branka: 63. Jonáš Hrečín
Proměněné penalty: Beránek Martin,Novák a Forman

Sestava: Šutovec – Pištora, Machačný, Novák, Kmoníček – ,Štainer, Forman, Voženílek L., Hrečín – Beránek Milan, Chaloupský
Střídali – Beránek Martin, Piskač, Hladík Tomáš

Ve středu 26.4 jsme sehráli pohárové utkání s mužstvem Svitav. Od začátku zápasu se do nás domácí mužstvo patřičně obulo a vypracovalo si několik zajímavých šancí. V osmé minutě ruka v našem vápně, ale vynikajíci Šutovec vyčapal. V desáté minutě bohužel soupeř skóroval a vypracovával si další šance, kde musíme sportovně přiznat, že při nás stálo štěstí. Ale jak se říká, štěstí přeje připraveným.
Do druhého poločasu jsme vstoupili v lepším rozpoložení a se soupeřem jsme srovnali krok. V 63. minutě našel přihrávkou Piskač Hrečína a ten nekompromisně skoroval. V dalším průběhu si soupeř vypracovával další šance, ale Šutovec s obranou byly neprostupný. Na konci zápasu měl soupeř dvě tutovky, ale naštěstí pro nás soupeř zklamal.
Pak došel zápas k penaltám, kde naši borci nezklamali.
Všem hráčům patří poděkování za obrovskou bojovnost. Šutovec bez debat, chytil jednu penaltu v zápase a dvě rozstřelu. Ještě jednou díky všem a těšíme se na dalšího soupeře v poháru Hejtmana.

Napsat komentář