Heřmanův Městec – A-mužstvo 2 : 0

Heřmanův Městec – A-mužstvo                         2 : 0 (1 : 0)

Sestava: Šutovec – Machačný (85. Lipavský), Novák, Březina, Kmoníček – Voženílek V. (85. Rokyta V.), Čada, Pištora (77. Hladík M.), Voženílek L. – Hejcman, Klas (58. Chaloupský)

Za první poločas v HM nemůžeme být spokojeni. Domácí si vytvářeli hodně standartních situací a z nich nám hrozilo velké nebezpečí před naší bránou. Ve hře hlavou mají domácí velkou zbraň. V 19. min nám vše názorně předvedl Trnka, kdy zůstal úplně sám a jak jinak než hlavou zakončoval přesně 1:0. Mohli jsme vyrovnat Klasem, ale zakončení bylo nepřesné a nedůrazné. 
Druhý poločas byl z naší strany o poznání lepší . Ale bohužel, branku se nám vstřelit nepodařilo. Naopak domácí v 81. min z brejku zvýšili na 2:0 ( Voženílek Jakub ) a bylo víceméně po zápase. V utkání jsme si vypracovali dvě vyložené šance, když tohle nebudeme proměňovat, budeme mít problém každý zápas.
Za první poločas si domácí zasloužili vyhrát a tímto jim gratuluji. Náš výkon z prvního poločasu byl slabší a ustrašený. Naše zlepšení přišlo pozdě a zkušený domácí tým si utkání pohlídal. Z chyb se musíme poučit a příště předvést zase o něco lepší výkon. Mrzí zranění Olivy těsně před utkáním. 

Napsat komentář