áčko přivezlo výhru z Ústí

Ústí nad Orlicí B – A mužstvo  2:3 (1:1)

Branky: 35., 77. Michal Hejcman, 51. Josef Janecký,
Sestava: Šutovec – Vác. Rokyta, Březina, Machačný, L.Voženílek – Chaloupský, Janecký, V.Voženílek, Pištora – Oliva, Hejcman

Trenér Leoš Cirkl:
Zápas měl velice kvalitní úroveň. Jsme rádi, že jsme ho opět zvládli vítězně. Všichni naši hráči podali nadstandardní výkon, podpořený bojovností a morálkou.
Pochvala pro celý tým. Soustředíme se pomalu na další zápas. Rozhodně nám do dalších zápasů nesmí chybět pokora.



Újezd – B mužstvo  2:0 (1:0)

Sestava: Konvalina – Kmoníček, Mar. Beránek, Husák, Václavek (53. M. Hladík) – Štainer, Hřečín, Novotný, Pokorný (56. Váša, 60. Musil) – Dlask, Mil.Beránek

Utkání v Újezdě pro nás nebylo jednoduché. Soupeř se snaží v soutěži zachránit a podle toho vypadalo jeho nasazení. Po celé utkání jsme si bohužel nedokázali vyhovět ve hře na míči a když se domácí ujali vedení, dohrávali jsme první půli utkání zbytečně v panice, ve snaze co nejrychleji vyrovnat, avšak tato snaha byla spíše kontraproduktivní. Ve druhé půli na hřišti naše mužstvo jasně dominovalo. Bohužel nám chyběla trocha štěstí a když nám rozhodčí upřel výhodu pokutového kopu a následně vymyslel rohový kop pro domácí, ze kterého se jim podařilo zvýšit na 2:0, bylo o bodech rozhodnuto. Oceňuji snahu hráčů, kteří se nevzdávali navzdory všem okolnostem, které proti nim stáli. Bohužel jsme přišli o další dva zraněné hráče. Přeji jim brzké uzdravení, vzhledem k početné marodce to bude třeba.



Hlinsko – Dorost  2:2 (2:1)

Branky: 43. Milan Piskač, 54. Tomáš Vorel
Sestava: Sirůček – Piskač, Věříš, Hladík, Košař (46. Tejnický), Vorel, Vosáhlo, Sekyrka, Katzer, Hrobař, Husák



Heřmanův Městec – Starší žáci  0:6 (0:2)

Branka: 36., 72. Kryštof Pohanka, 40. Zdeněk Horáček, 50. Ondřej Dostál, 57. Michal Kozubek (pen), 68. David Hývl
Sestava: Hryněnko – Nitsa, Macháček, Kozubek M., Kozubek L. – Žídek, Horáček, Hývl, Král – Pohanka, Dostál
Střídali: Štrobich, Babych, Vakarov

Po dvou těžkých zápasech jsme hráli sice se slabším soupeřem a bohužel jsme byli pasivní ve všech řadách. Až „šatňáky“ Pohanky a Horáčka dám dodali klid do druhé půle. Tam už se projevila fotbalovost a pohyb na našich kopačkách. Uklidňující branku hlavou po rohu trefil Dostál. Poté proměnil dobře hrající Michal Kozubek penaltu, Hývl technicky přidal další branku a konečný půltucet uzavřel Pohanka. Nyní nás čekají zápasy s prvním a druhým v tabulce a tam se ukáže, jak jsme na tom. V dnešním zápase si hlavně pochvalu zaslouží kluci z mladších žáků a to Štrobich a Kozubek Lukáš. Za druhý poločas, ale i celé mužstvo.



Heřmanův Městec – Mladší žáci  14:0 (7:0)

Sestava: Zelinka – Gasparovič, Pelts, Rosenberger, Havrda, Kubín, Gamper, Kozubek, Rob,  Štrobich, Jadrníček, Konvalina, Ulanov, Vakarov, Širůček

V sobotu jsme zavítali k dalšímu utkání na hřiště druhého týmu tabulky Heřmanův Městec / Rozhovice. Od úvodních minut utkání byl znát výkonnostní rozdíl mezi oběma týmy. Domácí se ujali brzkého vedení a postupně během zápasu svůj náskok navyšovali až na konečných 14:0.



Starší přípravka

Starší přípravka – Dolní Újezd 4:3
Branky: William Hoy 2x, Vojtěch Mareček, Kamil Stoklasa

Starší přípravka – Nemošice 3:3
Branky: Vojtěch Mareček, Matěj Dvořák, Jan Zeman

Starší přípravka – Třemošnice 11:1
Branky: Kamil Stoklasa 3x, William Hoy 2x, Marie Minaříková 2x, Matěj Dvořák, Jan Zeman, Jan Kadlec, Leoš Mercl

Sestava: Mercl/Kollert – Zeman, Minaříková, Kadlec, Kollrt – Mercl, Remler – Mareček, Dvořák, Stoklasa, Hoy

Celkově jsme potvrdili dobrou formu z minulého kola. Druhý zápas byl těžký, hráli jsme v této sezóně se suverénními Nemošicemi. V poločase jsme prohrávali 0:3, nicméně jsme zápas nevzdali. Makali jsme a nakonec byla remíza. Za což chci pochválit celý tým. FKP olé!



Mladší přípravka

Mladší přípravka – Dolní Újezd 0:13

Mladší přípravka – Nemošice 3:19
Branky: Jan Pilný 2x, Adam Kopecký

Mladší přípravka – Třemošnice 5:1
Branky: Jan Pilný 2x, Vojta Marek 2x, Eliáš Novotný

Sestava: Šnytrová – Novotný, Kopecký, Širůček – Pilný, Marek, Vašutová, Hamáčková

V neděli jsme jeli sehrát další mistrovská utkání do Třemošnice. Tentokrát se nám sešlo hodně omluvenek, což se promítlo i do naší hry a výsledků. Nutno ale podotknout, že se s tím kluci a holky popasovali statečně a až na jeden poločas ze třech zápasů bojovali. Proti Dolnímu Újezdu a Nemošicím to byli v celku jednoznačné zápasy, ve kterých jsme párkrát předvedli povedené akce a místy drželi herně krok, ovšem jinak nás oba soupeři jasně přestříleli. S domácí Třemošnicí jsme naopak sehráli celkem jednoznačné utkání my, ovšem i zde nás trápilo zakončení a spalování šancí. Ze všech třech zápasů je potřeba vyzdvihnout skvělý výkon Natálie Šnytrové v brance, která pochytala neskutečné množství střel.

Napsat komentář