64.ročník pro Mladou Boleslav

V sobotu se hrálo ve dvou skupinách po čtyřech mužstvech systémem každý s každým, v neděli následovala semifinále a zápasy o umístění. Ve skupině A bylo před posledním kolem jasné, že z prvního místa postoupí Znojmo a na posledním místě skončí Písek. V přímém souboji o poslední postupové místo se utkalo Ústí n. L. s Football Talent Academy. Po vyrovnané první půli se Ústí n. L. rozstřílelo a vybojovalo druhé postupové místo. Skupina B se po dvou kolech rozdělila na jasné postupující Lišeň a Mladou Boleslav a týmy, které budou hrát o 5.-8.místo, Přelouč a Příbram. V posledním kole Líšeň jasně porazila Mladou Boleslav 6:1 a zajistila si tam postup z prvního místa.

 Druhý den se uskutečnila utkání o konečné umístění. V prvním semifinále se Mladá Boleslav rychle ujala dvougólového vedení nad Znojmem, které už dokázalo jen snížit. Mladá Boleslav se tak stala prvním finalistou. Ve druhém semifinále pokračovala Líšeň v krasojízdě turnajem a porazila Ústí n.L. 3:0. V zápase o 3.místo pak Znojmo zopakovalo svou výhru na Ústím ze skupiny a vrátilo ji tak loňskou porážku ze zápasu o třetí místo. Ve finále Mladá Boleslav získala rychle dvoubrankové vedení, a když krátce před přestávkou z přímého kopu přidalo třetí gól, nebylo o vítězi turnaje pochyb.

V soubojích o 5. – 8.místo byla nejúspěšnější Příbram, která nejprve porazila tým Football Talent Academy, který kvůli zraněním musel nastoupit pouze v deseti hráčích a v zápase o 5.místo zdolala 3:1 Písek, který v předchozím zápase porazil 4:0 domácí tým. V zápase o 7.místo pak Football Talent Academy jasně porazil Přelouč 6:1. Domácí tým tak opět skončil na posledním místě, ale na turnaji si připsal překvapivou výhru 2:1 nad týmem Příbrami. I v zápase s Pískem si náš tým vypracoval za bezgólového stavu několik šancí, ale ve druhém poločase již jasně dominoval tým Písku.

Turnaj navštívila řada rodičů hráčů, zklamáním však opět byla slabá návštěva místních obyvatel.

Konečné pořadí turnaje

  1. FK Mladá Boleslav
  2. SK Líšeň
  3. 1.SC Znojmo FK
  4. FK Ústí n. L.
  5. 1.FK Příbram
  6. FC Písek
  7. Football Talent Academy
  8. FK Přelouč

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *