6.KOLO KS – HOLICE

V sobotu, 8.10.2022 jsme sehráli 6.kolo krajské soutěže na hřišti Holic, kde jsme se kromě domácích utkali ještě s týmy Slatiňan a Parama Pardubice. Zápasy si byli velmi podobné, měli jsme převahu jak na balónu, tak v šancích a vstřelených brankách. Soupeři nás nijak zvlášť neprověřili, díky poměrně jasným výsledkům chyběl zápasům náboj. O to víc se těšíme na příští kolo, které sehrajeme v neděli 16.10. doma v Přelouči a utkají se mezi sebou aktuálně čtyři nejsilnější týmy v krajské soutěži. Budeme rádi, když přijdete a společně dětem zafandíte. Svoji premiéru v krajské soutěži si odbyli Marie Černohousová a Karolína Šmídová, díky čemuž mohla vzniknout nově poskládaná čtveřice děvčat a nutno podotknout, že po krátkém rozkoukání sehrála velmi povedená střídání a dokázala vstřelit celkem dost branek, což potěšilo nejen je, ale i nás a rodiče. 

Sestava: 
Natálie Šnytrová, Ema Vašutová, Karolína Šmídová, Marie Černohousová, Eliáš Novotný, Jan Blüml, Adam Dvořák, Matyáš Pavlík, Jan Pilný

Přelouč – Holice 10:2 (branky: Pilný3x, Dvořák 2x, Pavlík M. 2x, Šnytrová, Blüml, Vašutová)
Přelouč – Slatiňany 10:1 (branky: Pilný 3x, Šnytrová 3x, Blüml 2x, Novotný, Šmídová)
Přelouč – Paramo Pardubice 15:4 (branky: Pilný 5x, Novotný 3x, Dvořák 2x, Šnytrová, Vašutová, Šmídová, Pavlík M., Blüml)

Napsat komentář