B mužstvo – Dříteč 4:1

B mužstvo – Dříteč  4:1 (2:0)

Branky: 3. Martin Beránek (pen), 17. Vojtěch Rokyta, 58. Tomáš Husák, 90. Lukáš Hladík
Sestava: Sirůček – Machačný (46. Kačírek), Mar. Beránek, Husák, Musil – Štainer, Voj. Rokyta, T. Hladík, Pištora (60. L.Hladík) – Oliva (46. Váša), M. Hladík (57. Mil.Beránek)

Hned od úvodu utkání jsme byli jasně lepším celkem a již ve 3. minutě byl v pokutovém území faulován Pištora, přičemž následně nařízenou penaltu bezpečně proměnil Martin Beránek. V 17. minutě po přihrávce Štainera a následném samostatném úniku zvýšil na 2:0 Vojta Rokyta. Za tohoto stavu se šlo do kabin.
V druhém poločase hosté z ojedinělé příležitosti v podobě přímého kopu snížili, avšak zanedlouho nás poslal opět do dvoubrankového vedení výborně hrající Husák. Jako pomyslnou třešničku náš zápasový účet uzavřel matador Lukáš Hladík, kterému šanci naservíroval Vojta Rokyta. V utkání jsme tedy zvítězili 4:1. Nutno podotknout, že kdybysme brankový účet zatížili dvouciferným rozdílem, nikdo se nemohl divit. Soupeře jsme přehráli ve všech aspektech hry. Jsem rád, že se do herní zátěže po zranění vrátili Kačírek a Milan Beránek. Snad zdraví vydrží. Pochvala celému týmu, který ukázal svou kvalitu, diktoval tempo hry a nepřizpůsobil se hře soupeře.

Napsat komentář