Ačko doma vítězně

A  mužstvo – Dolní Újezd   1:0 (0:0)

Branka: 83. Jakub Novák
Sestava: Konvalina – Kačírek, Březina, Novák, Voženílek L. (63.Ludvíček) – Voženílek V. (Rokyta Vác.), Forman, Janecký,  Chaloupský (86.Linhart) – Hejcman, Vančura (89.Rokyta Voj.)

Zasloužená výhra našeho týmu. V utkání jsme měli více šancí než soupeř, ale proměnit se podařilo pouze jednu a to v 83. min. Kubou Novákem. Opět týmový výkon podpořený velkou touhou po vítězství. Pochvala pro všechny hráče.



B mužstvo – Rohoznice   1:4 (1:0)

Branka: 44. Filip Ludvíček
Sestava: Sirůček – Václavek (67.Dlask), Beránek, Machačný, Voženílek L. (81.Semelka) – Štainer, Husák, Forman, Rokyta Voj. (52.Pištora) – Linhart, Ludvíček

V prvním poločase jsme nevyužili několik ložených příležitostí, aby pak Ludvíčkova střela z dvaceti metrů skončila v síti. Nutno uznat, že po hrubém zaváhání soupeřova golmana. Po vcelku pohodovém prvním poločasu jsme do toho druhého vstoupili nejhůře, jak jsme mohli. Soupeři jsme doslova darovali dvě branky na stříbrném podnose. Od té doby jsme nebyli schopni smysluplně kombinovat a dostat zápas zpět pod kontrolu. Po další šťastné brance soupeře a penaltě v poslední minutě jsme tak prohráli 1:4.



Dorost – Litomyšl/Dolní Újezd   0:0 (0:0)

Sestava: Sirůček – Piskač, Sekyrka, Kamas, Novák, Hladík, Husák, Vančura, Košař, Vosáhlo, Vencl
Střídali: Köhler, Katzer, Hrobař



Starší žáci – Heřmanův Městec  –  odloženo

Zápas byl kvůli marodce soupeře odložen.



Mladší žáci – Heřmanův Městec   1:7 (0 : 4)

Branka: Michal Kobera
Sestava: Zelinka – Gasparovič, Kobera, Kubín, Gamper, Kozubek, Jadrníček, Štrobich, Rosenberger, Širůček, Havrda, Konvalina

Už od začátku zápasu bylo vidět že soupeř je rychlejší a obratnější na míči. Byli jsme všude pozadu a bylo jen otázkou času kdy se bude měnit skóre. To se začalo měnit ve 13. minutě a do poločasu ještě třikrát a do kabin jsme šli ještě za shovívavého výsledku 0:4.
Druhý poločas začal, jak první skončil a ani rozmluva v kabině moc nezabrala. Kluci si musí sami šáhnout do svědomí a začít trochu makat a není možné, aby na hřišti běhal jen jeden a ostatní ho jen povzbuzovali. Ani našemu tradičnímu střelci se moc nedařilo a tím pádem skóre stále narůstalo a zastavilo se pro nás ještě na milosrdných sedmi gólech. Až v závěru jsme aspoň vstřelili čestný gól.



Starší přípravka

Starší přípravka – Slatiňany  2:7 (1:3)
Branky: 2x Jakub Šmíd

Starší přípravka – Holice  2:3 (2:1)
Branky: Matěj Dvořák, Jakub Šmíd

Starší přípravka – Třemošnice  7:1 (5:0)
Branky: 3x Ondřej Moravec, 2x Jakub Šmíd, Adam Remler, Matěj Dvořák

Začátek byl ospalý, kluci se pomalu dostávali do tempa a to rozhodlo první zápasy….



Mladší přípravka

Mladší přípravka – Slatiňany  6:7 (3:3)
Branky: 3x Jan Pilný, Adam Dvořák, Štěpán Heřmánek, Jan Blüml

Mladší přípravka – Holice  6:8 (6:3)
Branky: 2x Jan Pilný, 2x Štěpán Heřmánek, Eliáš Novotný, Adam Dvořák

Mladší přípravka – Třemošnice  7:3 (6:1)
Branky: 2x Eliáš Novotný, Štěpán Heřmánek, Jan Pilný, Jan Blüml, Jakub Širůček, Natálie Šnytrová

Sestava: Šnytrová  – Dvořák, Novotný, Pilný, Heřmánek, Blüml, Širůček, Kollertová

Dnešek byl posledním hracím dnem v podzimní části sezóny, ve kterém jsme nastoupili opět ke třem zápasům. První soupeř byly Slatiňany. Začátek zápasu jsme bohužel zaspali a brzy jsme prohrávali 3:0. Až poté jsme začali běhat a hrát fotbal nám vlastní a nutno podotknout, že od té doby jsme to byli my, kdo udával tempo zápasu. Dokázali jsme dokonce stáhnout i gólové manko, bohužel soupeři vycházela strategie hrát vše na jednoho hráče, díky němuž nakonec vstřelili o jednu branku víc než my. Druhý zápas proti Holicím měl úplně stejný začátek, během pár minut jsme prohrávali 3:0. Poté jsme opět zabrali a ještě do poločasu otočili skóre v naše vedení 6:3. Průběh utkání byl v celkovém dojmu dost vyrovnaný, ve druhé půli nám ovšem tak nějak došla šťáva, čehož soupeř využil a nejenom že dokázal vyrovnat, ale v závěru zápasu i výsledek otočit. Ve třetím zápase proti domácí Třemošnici jsme opět nezačali nejlépe, soupeř toho ale tentokrát nevyužil a po pár minutách jsme začali střílet branky. Zápas jsme zde měli od té doby zcela v naší režii a kluci předvedli skvělého týmového ducha, když veškeré nahrávky mířily na naše holky, aby si v sezóně také vstřelili branku. Terezce Kollertové se to přes veškerou snahu bohužel nepovedlo, Natálie Šnytrová ovšem svojí šancí nepohrdla a svůj brejk proměnila ve svoji premiérovou trefu, ke které ji všichni gratulujeme. Sečteno a podtrženo, z posledního dne si vezeme 3 body za jedno vítězství a dvě těsné porážky, ale až na výpadky, kdy se klukům nechtělo běhat, jsme odehráli skvělá utkání a za předvedený výkon si všichni zaslouží pochvalu.

Napsat komentář