Vítězný vstup ,,béčka,, do sezóny

FK Přelouč B – Sokol Újezd A   2:1 (0:0)

Sestava: Sirůček Lukáš – Beránek Martin, Kačírek Michal, Ulrych Aleš, Musil Luboš – Pištora Miroslav (79. Semelka David), Novotný Richard, Štainer Martin, Hřečín Jonáš (69.Linhart Jan), Voženílek Vojtěch (89. Capay Libor) – Beránek Milan (84. Václavek Daniel)

Branky: 55. Milan Beránek, 78. Jan Linhart – 64. Vohralík

B mužstvo vstoupilo do podzimu těsnou a ke konci až i vydřenou výhrou. První poločas začal pomaleji a opatrně a s jistou nepřesností z obou stran. Byli jsme ale aktivnější než soupeř a vytvořili jsme si i několik vyložených šancí. Bohužel zůstaly nevyužity. Nejdříve těsně střílel Pištora, poté Milan Beránek trefil tyč a Voženílek vysoko nad. Ke konci poločasu měl ještě dvě šance Beránek, ale bohužel ani jednu neproměnil.  Soupeř hrozil pouze z brejkových situacích a jednou po hlavičce musel vytahovat Sirůček.

Druhý poločas začal stejně jako ten první. Drželi jsme balon, zkoušeli kombinovat a v 55.minutě jsme zaslouženě šli do vedení. Po pěkné akci a centru Voženílka zakončoval Milan Beránek. Od té doby ale začal soupeř více hrát a přehrávat nás. A v 64.minutě také vyrovnal. Pak se hra opět vyrovnala až do 78. minuty, kdy utekla dvojce Milan Beránek, Honza Linhart a šli jsme zase do vedení. Od té doby jsme se stáhli a nechali hrát soupeře. Nějaké pološance si hosté vytvořili, ale většinou skončili buď před vápnem nebo na skvěle chytajícím Sirůčkovi.  

Zápas skončil těsnou, ale velmi důležitou výhrou na kterou se budeme snažit navázat i v příštím zápase proti Sezemicím.       

Očima trenéra Ondřeje Bendžíka: Bylo vidět, že se jedná o první mistrovské utkání a navíc se soupeřem se kterým se dobře známe. Začátek utkání byl z obou stran opatrný. Z počátku nám chyběla lehkost v přechodu do útočné fáze a přesnost finálních přihrávek. Ve druhém poločase se nám podařilo jít do vedení, ale poté soupeř zvýšil aktivitu, což vedlo k vyrovnání. V závěru utkání se k nám přiklonilo štěstí a díky bojovnosti a odhodlání se nám podařilo vstřelit druhou branku a utkání dovést do vítězného konce. Chválím celý tým, který předvedl, že má srdce a zdaleka nepatří do starého železa. Zvláště pak mladého Sirůčka, který ukázal velký potenciál a na výsledku utkání má lví podíl.

Napsat komentář