První příprava A-mužstva

A-mužstvo – Pardubičky 3 : 4 (2 : 1)
Branky: Ludvíček 3
Sestava: Šutovec – Machačný, Novák, Kmoníček, Rokyta Vo. (65.Hladík M.) – Hladík T., Hudec (75.Vinarčík), Forman, Kopa – Linhart, Ludvíček
A-mužstvo nastoupilo v Semíně proti soupeři z krajského přeboru v dosti kombinované sestavě, neboť trenéru Sůrovi z různých důvodů chybělo osm hráčů. V základní sestavě tak nastoupil dorostenec Vojtěch Rokyta a na lavičce byl pouze další dorostenec Milan Hladík a veterán Vinarčík.
Pardubičky měly v prvním poločase optickou převahu ale šance si téměř nevytvářely, neboť naše obrana pracovala spolehlivě. Do vedení nás dostal Ludvíček, soupeř vyrovnal z penalty za faul Machačného. Ještě před přestávkou zakončil Ludvíček akci dvou našich hráčů na jednoho hráče hostí a šli jsme znovu do vedení. 25 minut před koncem vyrovnal obránce Pardubiček Norek na 2:2 po průniku přes pravou stranu naší obrany. Deset minut před koncem se po odkopu mimo vápno srazil brankář hostí s Vinarčíkem, k míči se dostal Ludvíček a pohodlně do prázdné branky vstřelil svou třetí branku. V té době se však naši hráči dostávali pod stále větší tlak a hosté toho v závěru využili ke vstřelení dvou branek, kterými otočili skóre zápasu. Nejprve naše obrana nedokázala odkopnout míč a po zmatku v obraně Pardubičky srovnaly a čtvrtá branka padla z trestného kopu v nastavení. Krátce po ní pak rozhodčí ukončil utkání.

Napsat komentář